Ето я! Вижте официалната любовница на Слави Трифонов (Двамата вече живеят заедно – Снимки)

Ето я! Вижте официалната любовница на Слави Трифонов (Двамата вече живеят заедно – Снимки)
2.25 (45%) 4 votes

Слави Трифонов заби спортна инструкторка

Слави Трифонов официално има нова любовница, но тя не е нито една от златотърсачките, с които го спрягат в последно време. Жената до шоумена е бившата спортна инструкторка Мартина Джорджевич.
26-годишната блондинка от смесен брак и Дългия се запознали в най-популярния столичен фитнес център, разположен на Околовръстния път, където тв водещият често е засичан да тренира.

Само няколко месеца след първата среща сексапилната Мартина се нанесла в едно от именията на Трифонов в баровския квартал Бояна, което той обитава в момента. Иначе не е тайна, че учиндолецът разполага официално с поне 5 апетитни луксозни имота само на територията на столицата.

Слави Трифонов и Мартина Джорджевич

Снимка: ПИК

25 години по-младата изгора на Слави прекратила работата си във фитнеса по негово настояване и вече посещавала залата само като клиент. Сменила тотално приятелския си кръг и живеела като птичка в златен кафез. Срещала се единствено с майка си на вечери и обеди в престижни софийски ресторанти, а масрафът се поемал изцяло от Трифонов. Саможертвата обаче си заслужавала, защото скъпите подаръци не закъснели и съвсем не се свеждали само до повече джобни пари за харчене.

Мартина хвърчи с луксозна лимузина мерцедес с подобен номер като на една от тези на телевизионера. Освен това половинката на тв водещия споделя снимки и от семейния им бит, от които се вижда в какъв лукс се къпят заедно със Слави.
Джорджевич вече познавала цялото семейство на любимия си, като най-много си допаднала с кака му Петя, която и до ден днешен поддържала отлични отношения с всичките му бивши гаджета. Мартина дори снимала за спомен кучетата на сестрата на Слави при едно от гостуванията им в Плевен. Свой домашен любимец нямала, защото интересите ѝ се въртели около оръжията и бързите коли.

Преди броени дни блондинката показа скандален клип, на който се вози в един от джиповете на Трифонов, докато той шофира с опасна скорост и прави недопустими маневри насред столичен булевард. Очевидно, за да поддържа интереса на младата си любовница към себе си, учиндолецът е способен на крайности, свързани дори с погазването на закона, на който той така държи.

Въпреки мутренския образ, според приятелката си Слави притежавал емоционална душа. Едно от откровенията ѝ гласи, че в момент на близост я помолил заедно да гледат клипче от пищна заря, която заснели при едно от пътуванията си в чужбина.

Тези думи я трогнали повече от всеки комплимент, споделя Мартина.

Още щом плъзна слухът, че Слави и Мартина Джорджевич са двойка, тя се появи на първия ред в публиката в студиото на предаването. Камерата неволно запечата лицето ѝ, а наблюдателни зрители я разпознаха като приятелката на доскорошния сценарист на Шоуто на Слави Светльо Митев. Съмнителното му и безшумно напускане на екипа съвпаднало с раздялата му с Мартина, която всъщност го използвала като трамплин към неговия шеф.

Запознати твърдят, че Джорджевич била обсебена от настоящия си любим от години и правела крайни опити да се добере до него. И до ден днешен, въпреки цензурата на Слави, тя демонстрира любовта си към него, публикувайки снимки от всичките му изяви и промотирайки концертите и политическите му проекти. Това съвсем не е първата жена, която Слави отмъква от свой колега. Сред екипа му и до днес се шушука, че е имал авантюра със съпругата на Борис Солтарийски Аделина, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар