Ето я бременната Теди Велинова (Първо фото с наедрял корем)

Гласувайте за статията

Щракнаха Теди Велинова с наедрял корем, моделката е в напреднала бременност

Теди Велинова и половинката й д-р Енчев са в очакване на второто си дете. Манекенката е във втората половина на бременността си. Коремът й драстично е наедрял. Което е признак, че не остава още много време звездната двойка да се сдобие с още един член на семейството си. Първото им дете е на 3 годинки и се казва Филип.%d1%82%d0%b5%d0%b4%d0%b8-%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b8-%d0%b4-%d1%80-%d0%b5%d0%bd%d1%87%d0%b5%d0%b2

Моделката и пластичния хирург на звездите бяха засечени от папараци в столицата. Звездното семейство бе щракнато на паркинг пред елитно софийско заведение. Като първо пристигна ваятеля на бюстовете на знаменитостите д-р Енчев. Той не слезе от тузарското си возило Мерцедес S класа, предават от pik.bg. А като истински джентълмен изчака да пристигне нежната му половинка.

Теди Велинова се появи с белоснежен джип от същата известна марка и паркира до своя съпруг. Докторът като галантен кавалер изскочи и помогна на бременната си съпруга да слезе от тузарското си возило.

Според свидетели на случката, а и от папарашките снимки ясно личи наедрелия корем на красавицата. Бременността на красавицата явно й се отразява добре. А тя като истински моден експерт бе подбрала дрехите си безупречно. Което не е никаква изненада. Защото семейството е известно с провокативния си начин на обличане.

Но нещото, което най-много впечатли случайните минувачи бяха номерата на двата фамилни Мерцедеса. Не само, че регистрационните табели на мощните зверове бяха с еднакви шестцифрени номера – 906090. А според запознати изобразяват перфектните манекенски мерки. Всепризнат майстор и ценител, на които е самият д-р Ангел Енчев.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар