Ето от кого Алекс от „Ергенът“ е наследила хубостта си! Вижте майката й (+ФОТО на психоложката като малка)

Ясно е вече от кого красивата Александра Гърдева от „Ергенът“ е наследила хубостта си. Психоложката определено е копие на майка си, видя Kliuki.net. Алекс показа своята родителка на млади години в един от най-важните дни от живота й – нейната сватба.

Майката на Алекс Снимка: Инстаграм
Майката на Алекс
Снимка: Инстаграм

Дъщерята е наследила усмивката, устните и погледа на майка си, а по думите й – много си приличали и по характер.

Хипнотерапевтката продължи с „усмивките от старите ленти“ в социалния си профил, като показа и фото на своя баща като млад – Пламен Гърдев. Определено от него не е наследила черти от външния му вид, но пък прави впечатление, че е бил хубав и строен мъж.

Бащата на Алекс  Снимка: Инстаграм
Бащата на Алекс
Снимка: Инстаграм

Снимката, която участничката от „Ергенът“ показа, също е емблематична – от изписването на бебе Алекс от родилното.

Гърдева показа и свое ретро фото – от детската градина. „Ако си мислите, че плача само в „Ергенът“, не е вярно. Още от малка съм била ревла – ето ме тук в детската градина, където явно не ми е харесвало много“, с чувство за хумор отбелязва Алекс.

Алекс на 3 г. Снимка: Инстаграм
Алекс на 3 г.
Снимка: Инстаграм

На фотоса 3-годишната Алекс определено изглежда нещастна…

А ако сте любопитни как е изглеждала Гърдева преди 10-ина години, когато все още е нямала пластичните операции по себе си, ВИЖТЕ ТУК.

 

1 коментар
  1. Мира Николова казва

    ЗАЩО внушавате на всички,колко хубава е АлександраВъпрос на вкус,но не е еднозначен отговора .Освен това поражда съмнение за причината толкова настоятелно ежедневно да се пише,че е умна,красива и онеправдана от другите
    Все пак нали гледаме предаването и виждаме тово,което ни показватА то изцяло е насочено тя да изпъкнеИ въпреки това човек може сам да предцениНе преигравайте

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.