Ето кой е новият Ерген! Би Ти Ви чисти имидж с позитивен актьор, харесван от всички жени

Кастингът за новия Ерген тече с пълна сила и макар от продукцията да продължават с прослушванията, кандидатът вече е избран. Става въпрос за харесвания от всички жени необвързан актьор Филип Буков, когото познаваме от сериала „Татковци“. Красавецът сам се похвалил пред колеги, че е бил привикван вече няколко пъти на кастинг и преговорите текат.

Буков идеално отговарял на критериите на продукцията. Заради скандала с Виктор Стоянов, който се издъни с липса на мъжество, от „Ергенът“ всячески се опитват да изчистят имиджа на предаването. След като Алекс Гърдева напусна по собствено желание, обидена от това, че Виктор не я защити, Стоянов си навлече гнева и негативизма на голяма част от зрителите.

Сега от продукцията търсят позитивен образ и най-вече – професионален актьор, който за разлика от Виктор убедително ще влиза в роля и с реакциите си ще успява да заблуди и зрители, и моми.

Тези дни Филип Буков сам потвърди в социалния си профил, че ще бъде следващият ерген, писа „Уикенд“. Попитан от свои последователи дали наистина е избран от продукцията, той отговаря: „Все още не“, с което намеква, че скоро и това ще стане.

Филип Буков е любимец на дамската аудитория още с ролята си на доктор Хаджихристев в сериала „Откраднат живот”, а след това затвърди позициите си на секссимвол в „Татковци“.

1 коментар
  1. Трикси казва

    Вие сте луди! Кой ви излъга, че е позитивен и харесван от всички жени Филипов?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.