Ето как разобличиха лъжкинята Амбър Хърд (Актрисата скалъпила всички обвинения срещу Джони Деп)

Ето как разобличиха лъжкинята Амбър Хърд (Актрисата скалъпила всички обвинения срещу Джони Деп)
3 (60%) 1 vote

Че Амбър Хърд е лъжкиня и си е измислила всички обвинения срещу Джони Деп, е ясно дори и за хората, които не се интересуват от кино, узна Kliuki.net.

Бездарната актриса е на път сама да съсипе кариерата си, след като успя да срине името си. За което всъщност се чу едва след брака й със звездата от „Карибски пирати“. По време на публичния им процес обаче излизат нови и нови скандални разкрития за тормоза, на който е бил подложен Деп от нея.

амбър хърд

Снимка: The Guardian

Въпреки неистовите й опити да убеди съда и хората в обратното. Експерт по езика на тялото направи на пух и прах актрисата, като заяви категорично, че „така се държи човек, който цели да измами“.

„Даде ни много детайли, нали? Проблемът е, че когато се описва нападение, то може да отнеме само 15 процента от времето. Има много преди и след. Самият инцидент е малък като време“, обясни специалистката.

Друг момент, който ясно показва, че бившата съпруга на Джони Деп не казва истината е, че не използва местоимения. Освен това тя често използва сегашно време, въпреки че се твърди, че инцидентът се е случил в минало време.

„Първо казва „ударил“, после пък „удари“ и третия път казва „удря“. Когато хората измислят история, те често я разказват в сегашно време. Нейното объркване на времената предполага, че тя е измислила историята на място.“

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар