Ето как изглежда 60-годишната Дарина Павлова в реалността: 20 кг отгоре и с подпухнало лице

Гледайки снимките на Дарина Павлова в Инстаграм и Фейсбук, човек може само да си мечтае да изглежда като нея на 60 години. Гладка кожа без никакви бръчки, перфектна фигура, сияйно младеещо лице – вдовицата на Илия Павлов е азбучен пример за вечна младост!

Да, ама не! Да живеят филтрите, модерните технологии и фотошопът! Именно на тях разчита Дарина Павлова, а не толкова на скъпи козметики и пластични хирурзи, научи Kliuki.net.

Последните снимки, които Дарина качи във Фейсбук от 60-годишния си юбилей, са наистина съвършени. Ние обаче попаднахме на сурови кадри от празника й в лъскав ресторант в Италия. И на тях Павлова е неузнаваема. Очевидно Мадам Мулти така и не е успяла да се справи с натрупаните килограми през последните години. Тя е доста пълна, а лицето й е толкова подпухнало, че очите й са като зашити. В сравнение с официалните й снимки, Дарина е поне с 20 кг по-пълна в действителност.

Пластичните интервенции все пак личат по лицето й, но не са успели да постигнат желания ефект за подмладяване. Според светски хроникьори Павлова се е подлагала на серия от скъпоструващи пластики в чужбина, за които е платила общо около 50 000 евро. След като преди близо 4 години претърпя тежка гинекологична операция обаче, Дарина коренно се промени и състари.

8 коментара
 1. Ади казва

  Искам и аз така да изглеждам на 60

  1. Франк казва

   Толкова чак жълти ли сте! Кой го интетесува този отдавна забравен боклук, колко тежи! Гугъл ви натрапи в новините ми. Дано не висрещна повече!

 2. Елена Атанасова казва

  Нали е жива,защо да й пука, че се е състарила след гинекологичната операция?

  1. Марко казва

   Бабата си е баба, оня до нея цица мангите

 3. Без значение казва

  Нямате ли друго за какво да пишете, за да злобеете по нейно адрес!

 4. Радост казва

  Дарина си е Дарина, за разлика от Франк,Марко, Елена и други без лични особи.

 5. Don казва

  Гадни коментатори, според ВАС как да изглежда на 60години?
  А и статията е ТЪПА.

 6. Соня Силва казва

  Злобари! Оставете Дари намира!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.