Ето как е изглеждала Виктория Капитонова преди! Рускинята няма нищо общо

Една от най-противоречивите и обсъждани участнички в „Ергенът“ Виктория Капитонова се оказа и с най-много процедури по лицето си от останалите. Докато любимката на Виктор – Алекс Гърдева, си е бутала само нослето и устните, Вики доста е променила фейса си, забеляза Kliuki.net.

Попаднахме на ексклузивна нейна снимка отпреди и наистина не можахме да я познаем. Фотото ни бе изпратено от читател, който се кълне, че това е Вики Капитонова, преди да се подложи на серия от разкрасителни процедури.

Всъщност Вики никак не е била грозна и преди това, дори напротив. Снимката е правена преди да си уголеми устните и веждите и преди да оперира носа.

Естествената й хубост прави чертите й много по-топли, за разлика от студената красота, която наблюдаваме в момента.

Рускинята е недолюбвана от повечето зрители именно заради злобното си и студено излъчване. Тя често е сравнявана с Жокера или друг злодей най-вече заради пресметливия си характер и манипулациите, които върти в шоуто.

А след един от последните епизоди, в който показа ниска обща култура, последователите й съвсем оредяха. „Много повече ми харесваше, докато участваше в Мастършеф, където бе мила и забавна. А сега е просто злобна материалистка“, заключват фенове.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.