Ето каква е най-голямата фобия на Лили Иванова!

Гласувайте за статията

Примата на българската естрада изпитва панически страх от микроби

Всеизвестен факт е, че известните личности страдат от какви ли не фобии. Както всички хора и те си имат своите странности, които за нас простосмъртните понякога изглеждат дори смешни.

Лили Иванова изпада в паника ако бъде докосната от друг човек

Една от най-големите български певици също не изостава от своите колеги. Лили Иванова се страхува от допир с друг човек, защото според нея всеки е потенциален приносител на болести и микроби.
Страхът й е известен в медицината като „афенфозмофобия“.
Това е фобия, при която човек се страхува от докосване. Тя е определяща за хора с труден и понякога груб характер, пишат от kliuki.bg. Характерно за хората страдащи от този вид фобия е и страхът от несъвършенство.
Това обяснява работохолизма на Лили Иванова, която според слуховете няма почивен ден. Говори се, че звездата работи дори на рождения си ден, както и през най-светлите християнски празници – Коледа и Великден.
Близки до певицата твърдят, че освен работохолик, Примата на българската естрада е абсолютен Монк. Тя досущ наподобявала прословутия герой от крими сериала, който не докосва нищо преди да бъде идеално чисто и изпада в паника, ако бъде докоснат от друг човек.
Според слуховете Лили  винаги имала около себе си човек, който и подавал антибактериална кърпичка преди всеки допир на предмет.
Лили Иванова не докосвала нищо, което преди това не е било старателно почистено, след което задължително си измивала ръцете със сапун.
Е, разни хора, разни фобии. Едни се страхуват от змии, други от високо, трети от микроби.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар