Ето каква е истинската причина за раздялата на Мария и Митко!

Гласувайте за статията

Бившият на Мара Отварачката затънал в дългове, говори се, че певицата е била отвлечена срещу откуп

Запознати с историята около разпадналото се семейство разказват, че преди около десетина седмици чалгаджийката просто изчезнала. Факт е, че по онова време Мария не е имала участия, нито пък се е срещала с приятели. Изчезването на Мария докарало на тогавашният й съпруг не просто сърцебиене, ами направо бил на ръба да получи инфаркт. Минали няколко дни. Мария все пак се прибрала, но била доста поочукана, научаваме от вестник „Шоу“.

Ето каква е истинската причина за раздялата на Мария и Митко!

Ето каква е истинската причина за раздялата на Мария и Митко!

Случилото се с джуклестата певачка било провокирано от дълговете на съпруга й, който имал доста сложни взаимоотношения с руски бизнесмени.

Странно е, че какъвто и бизнес да развива въпросният Митко, за него нито се пише, нито се говори, нито пък някой, освен бившата му вече жена и малцина просветени, все пак е наясно с какво точно се занимава той. Знае се, че върти бизнес с хотели, има няколко магазина, но ситуацията в България, както и отражението на световната криза ударили доходите на богаташа не просто в дъното, ами дори и по-надолу. Безпаричието, отвличането, както и зачестилите напоследък скандали са основната причина за разбитото семейство на Мария. Приказките, че си имала нов Чичко Паричко, заради когото зарязала Митко са само прах в очите на непросветените.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар