Ето истината за откраднатата песен на Андреа! Само ТУК !

Гласувайте за статията

Сръбкиня откраднала песента на Андреа и я направила тотален хит в страната си! (ВИДЕО)

Сръбската певица Милица Павлович, която най-безцеремонно била откраднала една от най-хитовите песни на нашата поп-фолк певица Андреа и изобщо не блестяла с някакви особени певчески способности се оказа, че съвсем не е крала, нито обирала, нито събирала хитовите песни на нашата Андреа!

След като гръмна новината в интернет пространството започнаха да валят какви ли не порицания и проклятия към сръбкинята. Но се оказа, че тя е съвсем невинна.

андреа

Милица обира точките с чупки в кръста, но наша Андреа е по-красива!

Истината е следната. Кости е направил леки корекции в песента и я е продал на Милица. Парчето не е собственост на Андреа, а на Кости и той има право да я продава колкото пъти си поиска и на когото си поиска.

Това стана ясно от интервю, което сам той е дал за сръбската музикална телевизия DM SAT. Там Кости е бил с друга известна сръбска певица, която същи е негово протеже и за която също е направил песен. От интервюто става ясно, че той  много сериозно се е ориентирал към сръбския пазар и има проекти с доста техни изпълнители и занапред ще работи доста там.

Такъв е случаят и с набедената за открадната песен на Милица Павлович – „Танго”, която се оказа само леко променена и продадена от самия автор и собственик на парчето, Кости.

милица

Това е сръбската певица Милица Павлович.

Като доказателство можете да видите презентацията на песента в началото на официалното видео, където е написано:

Milica Pavlovic – Tango
Music: Konstantin Jonita
Lyrics: Aleksandar Marijan
Arr: Endzi Mavric

Милица направи тази песен тотален хит в Сърбия и съседна Румъния. Тя представи парчето си много атрактивно и къде с пеене къде с осморките и чупките в ханша, Павлович и нейната набедена за открадната песен набират все повече популярност на Балканите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

7 коментара to “Ето истината за откраднатата песен на Андреа! Само ТУК !”

 1. Пепо Петров

  юли 08. 2012

  Evo spisak svih koji su ukrali Pesmu Andrea Haide Opa: Milica Pavlovic – Tango, Blondie G – Pali Mali, Sasa Momcilovic - Kao Ona, Deni Bonestaj – Idemo Odavde, Tanja Popovic – Idealan Spoj, Nikol Bulat – Haide Opa, Fedja Dizdarevic – Klinka, Sejo Boy – U Srcu Balkana, Vlatka – Opa Opa, Miki – Hajde Opa.

  Reply to this comment
 2. Пепо Петров

  юли 08. 2012

  Надявам се да се разбира от сръбски.Колко реплики има Андреа.

  Reply to this comment
 3. Петър Първи

  юли 08. 2012

  Ако погледнете коментарите в You tube те са на сръбски ще видите че дори и те признават Андреа за фаворит Добрите неща ги копират Истината е че Кости падна в България след като Андреа му би шута никой не го иска на цената която предлага Андреа коментира нова песен с него за 1500 лв До като беше с нея цената на песен беше около 25 000 лв .Кости усети че някои парчета на Андреа са абсолютен хит в Сърбия и реши да яхне вълната.Андреа има правата за България За света правата са на Кости Така че автора на статията е прав.

  Reply to this comment
 4. Stefana Andreeva

  юли 08. 2012

  тоя олигофрен прави все еднакви песни и тук, камо ли там, голям некадърник е, има общо взето 5 мелодии и на всички ги пробутва.

  Reply to this comment
 5. Sertac Sirac

  авг. 15. 2012

  *****

  Reply to this comment
 6. Ferdi Shezai

  сеп. 06. 2012

  sen ner den buldun benim feysimi bey noleri bu arada nabesin

  Reply to this comment
 7. Valeri Georgiev

  Ное. 30. 2012

  НЕ ЗНАМ ДАЛИ МИЛИЦА ПАВЛОВИЧ ИМА ПЕВЧЕСКИ ДАННИ,НО В СРАВНЕНИЕ С ТОЯ МУЗИКАЛЕН ИНВАЛИД АНДРЕА Е ИСТИНСКА ПАВАРОТИ.МОМИЧЕТО Е СУПЕР АРТИСТИЧНО НЕПОСРЕДСТВЕНО И ЛЪЧЕЗАРНО.ПРЕКРАСНО ТАНЦУВА И ФЛИРТУВА С КАМЕРАТА И ЗРИТЕЛИТЕ.А КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА НАШИЯ ГНОМ? НИТО СЕКСАПИЛ,НИТО ГЛАС,ЦЯЛАТА ИЗКУСТВЕНА…ПРИЛИЧА МИ НА МУМИЯ.ОСВЕН ТОВА ПЕСЕН СЪС СЪЩАТА МЕЛОДИЯ ИМА И ТАНЯ ПОПОВИЧ(ИДЕАЛАН СПОJ).И ТЯ ЛИ Я Е ОГРАБИЛА?И ЕДИН ВЪПРОС КЪМ СИЛИКОНОВИЯ БУТАФОР.КОЛКО ОТ ПЕВЧЕСКИТЕ И НАПЪНИ СА АВТОРСКИ?

  Reply to this comment

Добавете коментар