ВЕЧЕ Е ЯСНО! Ето защо РИТНАХА така позорно Цеце

Гласувайте за статията

Цеце Орешкова излезе от Къщата, а от шоуто дори не я изпратиха подобаващо

 

Какво сгафи Цеце, че я изгониха така нелепо от Къщата?!

Този въпрос занимава с дни наред цяла България.

Цеце се провали - не успя да прелъсти Боби

Цеце се провали – не успя да прелъсти Боби

Малко преди финала, сценаристите сътвориха нещо, което остава горчив вкус в зрителите. Дори и най-заклетите фенове на предаването се възмутиха, защото според тях македонката не заслужаваше подобно отношение. Красавицата се представи много достойно по време на участието си и с нищо не предизвика подобна развръзка. В събота обаче на нея й беше съобщено в изповедалнята, че има най-нисък вот и тя беше изпъдена през задния вход. Посрещна я само водещата Алекс, която след няколко въпроса я изпрати по живо по здраво. Нито имаше грандиозна церемония, както за всеки досега в „Биг Брадър”, нито нищо – с какво тя е по-различна и защо така се подиграха с нея?

Цеце изпадна в шок от нелепото си изгонване

Цеце изпадна в шок от нелепото си изгонване

Хората мира нямат, а Kliuki.net научи тайната. Още в самото начало на шоуто плъзнаха слухове, че двамата македонци имат специална мисия. За манекенката е повече от сигурно. Тя трябваше да прелъсти един от мъжагите вътре, а за да има представа при кого отива, организаторите се бяха погрижили да я подгреят със снимките на Боби и Миро. С Миро не се получи очакваната искра, а Цеце уж хлътна по Борислав. Той пък все се дърпаше, независимо колко настоятелна ставаше тя. В отчаяните си опити да постигне задачата си за малко пикантерии, Цеце дори се опита да провокира сънародника си като чекнеше дългите си крака и го молеше да си „поиграят”.

Ето защо беше толкова напориста тя! Ала не успя и беше наритана позорно. Така в крайна сметка този сезон на реалитито ще се окаже първият, в който нямаше секс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ВЕЧЕ Е ЯСНО! Ето защо РИТНАХА така позорно Цеце”

  1. Emille Boev

    Дек. 19. 2012

    Цица треаше да наебка поне един от съквартирантити… Не успя и я разкараха.

    Reply to this comment

Добавете коментар