Ето защо Мелания Тръмп не харесва Белия дом! Вижте какъв палат има в Ню Йорк (Снимки)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп разкри защо не харесва Белия дом

Мелания Тръмп с месеци се дърпаше да не се премести в Белия дом, а отскоро използва всяка възможност, за да не остава за дълго в него. Наскоро стана ясна и причината да прави това. В Ню Йорк първата дама се радва на истински лукс и удобства, каквито няма дори и в президентския дворец.

Президентът на страната Доналд Тръмп строи кулата си в Ню Йорк наистина като султански сарай. И така я обзавежда. Бароковата обстановка и златните мебели неведнъж са шокирали обществото, но наскоро се появиха и нови снимки от семейния палат на Тръмп.

Мелания и Доналд живеят на различни етажи в мезонета и не се засичат с месеци. Първата дама дори разполага със собствен персонал, част от който е взела със себе си и във Вашингтон. Доналд от своя страна се ползва с целия комфорт и спокойствие, които може да има един милиардер в дома си.

Всеки от двамата има собствен кабинет, дневна и дори лична трапезария. Естествено приемат гости в просторната си трапезария, която прилича на извадена от Версай. Соналд често предпочита да прави бизнес в библиотеката си, докато Мелания използва удобен кабинет с изглед към Пето авеню.

Жиликето е толкова голямо, че синът на Доналд – Барън, имав възможност да игаре голф във фоайето. Двойката дори има различни бани. На Тръмп е в смарагдово зелено, докато Мелания предпочита по-неутрални цветове.

На един от етажите двойката разполага дори със собствен басейн и зимна градина. Нищо чудно, че нито Доналд, нито Мелания успяват да се засекат в това огромно жилище.

При този лукс, Мелания Тръмп определено няма да тъгува за Белия дом сн. Фейсбук

При този лукс, Мелания Тръмп определено няма да тъгува за Белия дом сн. Фейсбук

Що се отнася до спалните им, докато Тръмп е показвал своята, хвалейки се с бароковия лукс в нея, Мелания крие личните си покои от всички. Но мнозина предполагат, че едва ли напомня с нещо на крещящия лукс, който иначе я заобикаля от всички страни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар