Ето го новият на Диляна Попова (Вижте с кого смени Асен Блатечки – Снимки)

Ето го новият на Диляна Попова (Вижте с кого смени Асен Блатечки – Снимки)
2.89 (57.78%) 9 votes

Моделката и гаджето й цяло лято били заедно в нейната каравана на морето

Диляна Попова, за която от известно време се носят слухове, че е зарязала Асен Блатечки не стоя дълго без половинка. Тя години наред си губи времето с актьора, дори му роди дете, но така и не успя да мели брашно с него .

Моделката и актриса бе в обятията на секссимвола на българското кино, но се оказа, че наистина връзката им се е разпаднала.

Преди няколко дена красавицата бе забелязана на мъж, с който явно е сменила Асен. Заради непрекъснатите му изневери. Репортерите на ПИК спипали новата двойка да изнасят багажа на Диляна от апартамента, който Блатечки купи за нея и сина си. Изнасяли нещата на моделката от жилището на ул. „Гладстон” и ги закарали в моминското й жилище.

Моделката с новия си
Снимка: ПИК

Мъжът, в който е влюбена красавицата е на средна възраст. Разполага с луксозно возило „Мерцедес” и е известен като един от най-добрите бг ресторантьори. Който дълги години  е управлявал бар на плажа на къмпинг Градина.

Лъчезар Захариев е по-заможен от Блатечки

Човекът, който спечели сърцето и доверието на 40-годишната Попова се казва Лъчезар Захариев е известен на публиката, като един от управляващите БАЗ и често се е появявал на малкия екран да коментира проблемите, които касаят ресторантьорския бизнес.

Моделката скоро публикува снимка в Инстаграм

През цялото лято Диляна и новото й гадже били заедно на морето в нейната каравана. Но успели да опазят връзката си в тайна, пишат от ПИК, цитирани от ifeonline.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар