Ето го гаджето на Христина Стоичкова (Вижте кой е новия кандидат-зет на Камата – Снимки)

Ето го гаджето на Христина Стоичкова (Вижте кой е новия кандидат-зет на Камата – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Разкриха кой има шанс да стане нов зет на Камата, дъщерята на Стоичков лудо влюбена в младия Карлос Креспо

Христина  Стоичкова, която от известно време се подвизава в България това лято бе забелязана с непознат господин по време на седмицата на модата в Свети Влас на братята Диневи. Тогава не стана ясно кой симпатичен брюнет партнира на малката щерката на Стоичков. Но ето, че сега загадката бе разкрита.

Дъщерята на Камата в копанията на Карлос
Снимка: ПИК

Новото гадже, с което Христина изживява любовен романс се казва Карлос Креспо. Той е млад американец, който работи за маркентингова компания в Остин (Тексас). Господинът е специалист по дигитален маркетинг, оптимизация и СЕО и експерт в областта на рекламни стратегии.

Христина на рождения си ден
Снимка: ПИК

Заради професията си, която практикува онлайн, проекто зетят на Стоичков има възможност често да лети до България. След като през лятото Карлос се запознал с роднините на любимата си, миналия месец  той пристигнал за рождения ден Христина. Която стана на 30 г.

За празника от Маями дошла и майка й Мариана. Шикозното парти на Христина преминало в стил „Великият Гетсби” . Рожденичката била с блестяща рокля от пайети , каквито са носели дамите през 20-те г на миналия век.

Христина и Карлос в Париж
Снимка: ПИК

На другия ден след купона Христина и Карлос отлетели за Париж. Това пътуване до града на любовта бил подаръка на Креспо за личния празник на рожденичката. А под Айфеловата кула влюбените се обяснили в любов, предават от ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар