Ето го внука на Ахмед Доган (Вижте първа снимка на мъника)

Гласувайте за статията

Внукът на Ахмед Доган с първа снимка, вижте ексклузивен кадър с наследника на Сокола

Адмир, внукът на Ахмед Доган направи своя дебют в социалната мрежа. Мъникът лъсна на снимка, публикувана от бабата на момченцето. До този момент бебето не бе показвано в медийното пространство.

Щастливата тъща и майка на любимата на сина на Сокола не можа да се сдържи и показа внука си на стената във Фейсбук.Гордата баба написа: „С любимата книжка”. Макар лицето на бебока да не се вижда според познати на известната двойка Адмир ще поразне като голям хубавец. И дамата му родители могат да се похвалят с изящни черти. Които сина им е наследил.

Ето го внукът на Ахмед Доган – Адмир Демир Доган
Снимка: ПИК

След като Демир Доган и Памела Жейнова се залюбиха преди време страстта на младите даде плод. Те сродиха фамилиите си с общ наследник. Който се появи на бял свят в края на предишната година. Въпреки, че нямат официален брак влюбените живеят и се грижат за сина си заедно. И отглеждат Адмир, който е първороден техен син и първороден внук на почетния председател на ДПС, предават от pik.bg.

Демир и Памела се сгодиха преди да станат родители. Сина на Доган изненада любимата си с диамантен пръстен. Сега се очаква да вдигнат и пищна сватба след като детето им отрасне.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар