Ето го богатото гадже на Никол Станкулова!

Гласувайте за статията

Тв звездата гадже на богат млад милионер

Млад милионер мачка чаршафите на Никол Станкулова. Чаровната синоптичка от Нова телевизия упорито криеше кой е мъжът до нея, но тайната й не остана задълго скрита. Оказа се, че атрактивната красавица има 4-годишна връзка с млад милионер.

Ето го гаджето на Никол Станкулова

Ето го гаджето на Никол Станкулова

Младежът, чието име е Ангел е Ангелов е по-известен като Малкия Гларус. Бизнесменът се занимава с търговия на замразени пилета и е луд по красавицата. Въпреки че Никол не обича да говори за връзката им и пази отношенията им в тайна, според запознати Ангелов дава мило и драго за Станкулова. Бизнесменът е толкова луд по хубавицата, че дори се опитал да убеди да заживеят заедно.

Преди време двойката се разделила за кратко именно по тази причина. Малкият Гларус искал да се съберат официално, но Никол не била готова на такава стъпка, пишат от „Уикенд“, цитира HotArena.net.

„Толкова е хубаво някой да ти готви и да се грижи за теб. Рано ми е да се лишавам от това”, споделила синоптичката пред приятелки. Според нея било твърде рано да се отделя от родителите си и да създава собствено семейство. За разлика от повечето момичета на своята възраст Никол не лети в облаците. Тя не парадира, че има връзка с богаташ, а се държи сякаш са най-обикновена двойка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар