Ето ги младоженците Миро и Ели! (Първо фото от тайната сватба)

Гласувайте за статията

Мистерията около сватбата на Миро и Ели е разкрита – певецът публикува фотос от големия ден!

До преди няколко часа венчавката на Миро бе обвита в пълна мистерия. Знаеше се само, че е била в неделя на остров Корфу. От присъстващите на тайната церемония единствено фолк певицата Анелия се издаде, публикувайки снимка, с която се фука, че е хванала букета на булката. Младоженецът сподели трогателно послание за силата на любовта и благодари за пожеланията, които го заляха, но всички негови фенове продължаваха да настояват да зърнат него и булката в сватбения им ден.

И така Миро се отблагодари за дискретността, която спазиха всички гости, и за милите думи със снимка на него и Ели вече като семейство Костадинови. Фотосът е наистина трогателен, защото на него младоженците са впили устни един в друг, вероятно минути след като са се врекли във вярност. Те са позиционирани на специално декорирана за сватбата тераса, която вероятно е на църквата, в която са разменили обети. За жалост, гледката пред тях остава скрита за нас – безкрайна морска шир.

Във важния ден Миро е елегантен както винаги. Той е заложил на стилен костюм в синьо с черни ревери и черна папийонка. Любимата му и вече съпруга Ели е като принцеса в своята не особено кичозна, но стилна бяла рокля. Косата е прибрана, бижутата са сведени от малки обеци, а тоалетът е декориран с дантела. Но какво повече й трябва на красивата булка, щом усмивката не слиза от лицето й, а до нея и любимият й мъж?

Миро и Ели в сватбения им ден

Меденият месец на прясното семейство също се пази в тайна, но не е изключен и вариантът те да останат за няколко дни на острова, на който се венчаха. Той е любимото им място за отдих, а преди време обмисляха да се преместят да живеят там, но ангажиментите им не им го позволиха. Сега обаче нищо чудно да предприемат тази крачка, за да може бъдещият им наследник да расте сред спокойствие и райска красота. Миро вече е на 40 години и вероятно няма да чакат дълго след сватбата, за да станат трима.

miro i eli1

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар