Есмер хлътна по друг след раздялата с Благо (Вижте с кого го замени)

Есмер хлътна по друг след раздялата с Благо (Вижте с кого го замени)
5 (100%) 1 vote

Есмер си връща малко по малко на Благо Георгиев.

Тези дни най-сочната клюка раздели за пореден път Благой Георгиев и съпругата му Есмер. Този път, обаче, ситуацията е минала извън всякакви граници. Заговори се за развод и изневяра с гримьорката на Омерова. След като вече знаем какви ги е надробил Джийзъса и че татарката не живеят заедно, сега е време за епизод пореден от сапунения им сериал.

Есмер си позволи публично да се обясни в любов на друг мъж. Мнозина веднага заподозряха, че го прави напук на Благо. Но действията й изглеждат доста отчаяни, като на една предадена жена. Омерова публикува в профила си в Инстаграм снимка на изпълнителя Малума и написа, че „има нова любов“. Тя не спести суперлативи по адрес на красавеца, по когото цял свят е луднал.

Танцьорката го нарече „нереален във всяко едно отношение“. По подобен начин май никога не се е изказвала по адресна Георгиев? След любовните излияния, Есмер зададе един доста странен въпрос – дали и Малума е с обратна ориентация. Явно това сериозно я вълнува и като нищо е готова да провери. А подобни слухове витаят заради дуета на певеца с Рики Мартин, който откровено си признава, че е на другия бряг.

Постът на Омерова веднага предизвика вълна от коментари. На нея й се наложи да влезе в обяснителен режим и да поясни, че под „нова любов“ не е имала предвид в онзи интимен смисъл. Тя уж говорела за „нов творчески фаворит“ и не трябвало думите й да се приемат толкова буквално, пише sportal.bg.

Есмер се обясни в любов на друг

Някои обаче веднага се намери да я женге и с въпроса дали Благо Георгиев не се е оказал мека китка.  Това видимо подразни Есмер и тя скочи да го защитава. „Не, моят мъж не е гей“, скочи Омерова, която нищо чудно да размисли за развод.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар