Есмер показа джуки, като на Отварачката! (Снимки)

Гласувайте за статията

Есмер – любимата на Благо впечатли мрежата с огромни джуки

Есмер Омерова пусна фотоси в интернет, на които е видно, че във фейса й преобладават устните. Потребителите установиха, че руската танго танцьорка не е чак такава хубавица, за каквато се мисли.

Есмер – любимата на Благо впечатли мрежата с огромни джуки

Есмер Омерова демонстрира неестествено нампомпаните си устни

Нейните достатъчно напомпани джуки са несъразмерни с доста дребното й личице, та чак е неприятно да ги гледаш. Все едно виждаш руският вариант на всеизвестната Мара Отварачката с прословутите й джуки, донесли й не малко подигравки. На Благо му харесват и не вижда нищо лошо в силикона на своята годеница. Даже обеща да й направи подарък, нови силиконови бомби за сватбата през есента.

Харесва си я Благо такава каквато е. Нали той ще се жени за нея, а не някой друг.

Феновете цъкат с език и недоумяват колко нескопосано са направени силиконовите устни на Есмер. Сякаш някой неопитен пластичен хирург се е подиграл с красавицата и й е лепнал силикона много некадърно. Устните й така са се подули, че всеки миг може да се разпаднат.

Есмер – любимата на Благо впечатли мрежата с огромни джуки

Есмер – любимата на Благо впечатли мрежата с огромни джуки

Поне сега фолк изпълнителката Мария Гущерова ще се утеши, че има по несполучливи джуки от нейните и те са тези на Есмер. Няма да й се присмиват, че само нейните са пример за най-неуспешна пластична хирургическа намеса.

„Ех Благо, откъде я намери тази руска силиконова красавица?“ се питат неговите почитатели. „Какво не хареса на Куини, че я заряза заради рускинята?“ Куини Алис блести с естествена красота и чар, а отделно от това е първокласна хубавица с много стил.

Но явно истината е друга и си я знае само Благой Георгиев щом е решил да се задоми с Есмер Омерова. Всеки знае, че футболистите си падат по чалгаджийки с много силикон по тях и не ценят естествената хубост на младите девойки. Та Джизъса ли ще прави изключение от общоизвестните правила макар и с рускиня?

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар