Есмер Омерова стана гримьорка (Зарязаната рускиня сама си изкарва хляба)

Есмер Омерова стана гримьорка (Зарязаната рускиня сама си изкарва хляба)
4 (80%) 1 vote

Есмер Омерова стана гримьорка, руската съпруга на Благо се похвали с първия си модел

Есмер Омерова иска да е независима жена. След поредната радяла с Благо тя показа неподозиран талант като гримьорка. Футболистът я остави без пукнат лев. Но тя намери начин да си изкарва собствени пари. Хвана се да работи.

Есмер Омерова иска да е независима жена

Есмер не иска да е в тежест на семейството си. Майка й и баща й са много заможни. Само, че шампионката по аржентинско танго не желае да ги занимава със собствените си проблеми.

Докато Джизъса вилнее по българските чалготеки младата майка се хвана за гримьорските атрибути и се похвали с първите си постижения в социалната мрежа. Девойката, на която е поставила умел макиаж наистина е гримирана професионално. Само един недостатък забелязват феновете на руската съпруга на Благой. Есмер е направила свое копие от клиентката си. Затова почитателите и препоръчват малко повече въображение при работата си с четките и гримовете.

Първия модел на Есмер

След като безброй пъти Есмер и Благо се разделяха и събираха законната му съпруга е решила да вземе живота с в собствените си ръце. Тя от известно време сама отглежда сина им Елай. Който се роди през миналото лято. Но ревниво пази детето си от уроки и зли очи. Никой не е виждал лицето му на снимка в мрежата, предават от електронното издание bgdnes.bg.

Остава да гадаем дали красавицата отново ще си прибере неверника. Който по нищо не показва, че страда от раздялата. Или ще станем свидетели на поредния шумен и скандален развод на известните двойки. Ама този път май нещата са повече от сериозни, разкриват запознати с отношенията на Есмер и Благо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар