Есмер Омерова след раждането на 4-то дете на Благой: Елай е син на Макс! (Вижте как го унижава)

Гласувайте за статията

Есмер Омерова определено не приема леко факта, че бившият й стана баща за четвърти път

Есмер Омерова обяви на всеослушание, че новият й приятел – боксьорът Макс Давидов, е баща на сина й Елай. Разбира се, не биологичен. Публична тайна е, че рускинята не се раздели изобщо добре с бащата на момчето – родният футболист Благой Георгиев. Самият той признава, че след развода се е прибрал у нас без нищо, дори и дрехите си оставил в Русия и не иска (или не смее) да си ги вземе.

Есмер Омерова Благой Георгиев

Снимка: Инстаграм

От раздялата си с Омерова до ден днешен Джийзъса не е виждал сина си Елай, тъй като танцьорката е ограничила контактите им и дори не им позволява да разговарят по телефона. Очевидно обаче тя следи какво се случва с живота на бившия си, тъй като само ден след като стана ясно, че той се е сдобил с 4-то дете – от моделката Златка Райкова, Есмер замина на почивка.

С Елай, майка си и годеника си Макс. Дотук всичко изглежда нормално. На общ кадър на Макс и Елай обаче тя написа: „Какъвто бащата, такъв и синът“. Очевидно изтъквайки, че Давидов е повече баща на момчето от Благой.

Това далеч не е първият път, в който Есмер се опитва да използва детето, за да дразни баща му. Друг е въпросът до колко това е редно….

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар