Есмер Омерова се заяде с Христина: И Давид е мой! (Фото)

Гласувайте за статията

Есмер Омерова реши да засегне Христина на най-болното място – децата

Есмер Омерова подразни бившата половинка на бъдещия си съпруг. Tя демонстрира колко близка е с децата на Благой Георгиев и Христина Витанова и най-вече с малкия Давид.

Есмер Омерова

Есмер Омерова вбеси Христина с обръщението си към Давид

По случайно стечение на обстоятелствата, танцьорката и малчуганът са родени на една и съща дата – двадесет и пети юли. Може би това е една от причините Есмер да се чувства много близка със сина на гадажето си, но тя се разбира и с дъщеричката му, споделят запознати. Не пропуска обаче да подчертае това, за да подразни Христина, която е ужасно ревнива за децата си. А любимата на Благо нарочно пише на малчугана „мое сладко, най-сладко момченце на света”.

В интерес на истината, самата Есмер Омерова наистина се старае да се сближи с децата като се стреми, при възможност, да прекарва повече време с тях. Тази топла близост с наследниците на Благо, която нарочно демонстрира бъдещата им мащеха, вбесява родната им майка. Тя не може да се побере в кожата си, че децата й се сближават с танцьорката. Още не е преживяла факта, че Есмер попари надеждите й да си върне футболиста, а сега и децата й стават по-близки с нея. Идва й в повече и ревността й става параноична.

Есмер Омерова

Посланието на Благо до Есмер също подразни бившата му

А и Благой Георгиев я подразни с това, че в празничния двоен ден рожден, той поздрави първо любимата си и след това сина си Давид. Христина трудно преглъща думите на безумна обич, отправени от бащата на децата й до Есмер Омерова.

Явно младата двойничка на Анджелина Джоли, родена през 1992-ра, знае как да се сближи с децата на любимия си. А и точно, защото по възраст тя е много по-близко до тях от родната им майка, намира общ език с малчуганите. А посланията й подсказват, че ги харесва, навярно защото е влюбена в баща им.

И точно затова Христина се дразни от доброто отношението на съперничката си Есмер Омерова към Йоана и Давид.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Есмер Омерова се заяде с Христина: И Давид е мой! (Фото)”

  1. Izverg

    юни 29. 2015

    Каква Джоли, какви пет лева???? Тоя урунгел мяза на опулена жаба!!! Отвратително същество!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар