Есмер Омерова плаши с анорексична визия след развода (Вижте я как се стопи + Снимки)

Гласувайте за статията

Есмер Омерова заприлича на призрак след развода, бившата на Благо стана само кожа и кости

Есмер Омерова досущ заприлича на призрак след развода с Благой Георгиев. Бившата му съпруга колкото и да иска да покаже, че не й пука за раздялата с футболиста то визията й я издава, че преживява тежка драма. Тя винаги е била крехка, фина и слабичка, но в последно време съвсем се е стопила.

Снимка: instagram

От последните фотоси, които рускинята качва в социалната мрежа с просто око се вижда, че не прилича на себе си. Тя е отслабнал много и мяза на ходещ скелет. Нейните фенове са уплашени за здравето й и се притесняват, че с това ударно слабеене ще стане анорексичка.

Снимка: instagram

Омерова си спечели критики за външността си. Тези, които й съчувстват я съветват да се вземе в ръце и да спре със свалянето на килограми. А някои направо й се подиграват за визията. Като директно й казват, че главата й е станала несъразмерна  тялото.

Други пък я критикуват за решението да мине в отбора на блондинките. Не я харесват руса и искат да стане пак брюнетка.

Припомняме, че Есмер и Благо сложиха край на мъчителния си брак през март тази година по взаимно съгласие. Татарката веднага си смени фамилията с моминската. Тя ще се грижи за невръстния им син Елай. А след развода с футболиста получи половината от семейното имущество придобито по време на краткия им брак. Което включва апартамент в центъра на Москва и ресторант както и клиника за пластична хирургия, предават от sportal.bg.

Вижте още снимки на Есмер в нашата галерия!

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар