Есмер не ще децата на Благо на семейна почивка: Няма да гледам сополанковците на Христина!

Гласувайте за статията

Есмер Омерова реши да покаже характер и настъпи Благо по болното място.

От няколко дни семейство Георгиеви се подвизава в Дубай. След последните раздори в брака си, Благо и Есмер решиха да скрепят в любовта, отдавайки се на релакс в емирството. Този път с тях е и синът им Елай. Двамата имат навика да го оставят на баби и бавачки, за да бъдат сами. Често, обаче, с тях са и децата на Георгиев от Христина Витанова.

Йоанна и Давид живеят при майка си и нейният нов годеник. Те виждат баща си доста рядко, в повечето случаи на семейни екскурзии заедно с братчето си Елай. Но, подобни не са организира от доста време. или поне не и с тяхното присъствие. След последните изцепки на Джийзъса, Есмер е решила да му покаже малко характер.

Тя тропнала с крак, че в тях в Дубай заминава само синът им Елай, но не и хлапетата от Витанова. Омерова заявила, че няма намерение да гледа нейните сополанковци, вместо да се грижи за своето синче. Благо останал като попарен, но някак нямал желание да се противи и отново да подклажда скандали, пише hotarena.net.

Явно на красивата татарка вече доста й е писнало да търпи всички номера на шавливия си съпруг и е решена на крайни мерки. Знаейки колко е привързан към децата си, тя го настъпила точно по болното място. А в този момент Благо няма как да не й се подчини, защото е достатъчно виновен.

Есмер е решила да променя правилата на играта

Есмер е решила да променя правилата на играта

Ваканцията в Дубай, обаче, остава по-скоро изключение, отколкото правило. А Есмер трябва добре да знае, че ако мисли да разделя Георгиев от децата му, то скоро пак ще реве заради поредната им раздяла. И този път вината ще бъде изцяло нейна!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар