Есмер взе детето на Благой! Рускинята не му дава дори да го чува (Вижте как му мъсти за развода)

Есмер взе детето на Благой! Рускинята не му дава дори да го чува (Вижте как му мъсти за развода)
5 (100%) 1 vote

Есмер забрани на Благой Георгиев дори да говори по телефона със сина си

Есмер взе детето на Благой Георгиев! Рускинята е бясна от факта, че футболистът й поиска развод и е твърдо решена да му отмъсти. И за целта използва сина им Елай. Джийзъса не е виждал момченцето си от няколко месеца.

Хлапето живее с майка си Есмер Омерова в Москва, но красавицатa не ще й да чуе за бившия си съпруг, издават запознати. След развода спортистът остави цялото си имущество на танцьорката, но дори това не успя да я умилостиви – тя си прибра детето и сега не му разрешава да се чува с баща си даже по телефона.

Неотдавна Благой пътува до Москва в опит да се срещне със сина си Елай, но Есмер не отговаряла на обажданията му и го блокирала навсякъде в социалните мрежи. Омерова била дълбоко обидена от многобройните изневери на Джизъса и не била склонна да му пости. За отмъщение тя го ошушкала до стотинка по време на развода и го остави пред фалит, ала това не било достатъчно за злопаметната руска танцьорка. Тя искала да нарани Благо чрез детето и забранила на бившия си всякакъв достъп до него. В тази крехка възраст момченцето все още не разбирало какво точно се случва и вече спряло да пита за татко си.

„Благо може да е женкар, но обича и трите си деца. Есмер не постъпи правилно, като го раздели с Елай!”, коментират близки до бившия футболист.
Георгиев има още две хлапета от продължителната си връзка с гимнастичката Христина Витанова. С нея обаче запази сравнително добри отношения и тя не го възпрепятства редовно да се среща с 8- годишната си дъщеря си Йоана и 5-годишния си син Давид.

Благой Георгиев и Есмер развод

Снимка: Клюки.нет

Още докато беше обързан с Есмер, Благо често пътуваше до България, за да вижда хлапетата, но пък в свободното си време обикаляше чалготеките, заобиколен от различни обожателки. Слуховете, че кръшка, бързо стигнали до ушите на Омерова, която няколко пъти му поставяла ултиматум да спре с изневерите. Джизъса обаче трудно устоявал на изкушенията и един ден рускинята го изгонила от луксозния им апартамент, който впоследствие останал за нея. След развода Есмер получила още лъскав ресторант в центъра на Москва и клиника за пластична хирургия – мащабно начинание, което с Благо започнали съвместно, но после измамената съпруга го изритала от бизнеса, пише „Уикенд“.

Джизъса се завърна у нас със скъсан джоб и подвита опашка, но бързо се ориентира в обстановката и успя да забие младата певица Гери-Никол. 20-годишната изпълнителка има заможни родители, които финансират кариерата й, а Благо умело води охолен живот на нейн гръб. В светските среди се говори, че плейбоят купувал дизайнерски дрехи и скъпи вещи с кредитните карти на тийн звездата, а неотдавна най-нахално се настанил в просторното й софийско жилище.

Есмер се информирала от интернет сайовете за любовните похождения на бившия и това още повече я озлобило. Тя не можела да преглътне, че Благо бързо й намерил заместница и се заела да доведе отмъщението си докрай. Ако преди това му разрешавала да се чува с Елай по телефона веднъж в седмицата, то след аферата с Гери-Никол му забранила всякакъв достъп до детето. Джизъса пък се заканил, че ще си търси правата в съда, макар че нямал никакво желание отново да се разправя с рускинята. „Писна ми от нейната ревност и от нейните глупости! Добре, че се разделихме, направо ме задушаваше!”, оплакал се Благо пред приятели, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар