Есклузивно! Меган Маркъл бременна с второ? (Вижте как се издаде)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл е бременна с второ дете, тръбят медиите на Острова

Медии на Острова спекулират, че Меган Маркъл отново е бременна. Доказателства намират в езика на жестовете и в това, че си пази корема с ръце.

Освен това медиите припомнят желанието й да пътува до Калифорния, което свързват с евентуалната втора бременност. Според news!, Mеган е споделила, че иска да бременее в родината си, пише „Монитор“. Двамата с Хари най-вероятно ще прекарат коледните празници там, което е в пълен разрез с британските кралски традиции.

Меган Маркъл бременна

Снимка: News1

„Космополитън“ пък писа, че принц Хари наскоро живо се интересувал от това как се гледа второ дете.

Меган Маркъл е родена в Лос Анджелис. Баща ѝ, Томас Маркъл, който живее в Росарито, Мексико е носител на награда Еми като директор на осветлението. Неговата професия въвежда Меган в средите на Холивуд. Баща ѝ е бял, което прави Меган Маркъл от смесена раса.

Майка ѝ е потомка на чернокожи роби от щата Джорджия, докато баща ѝ е потомък на холандски, английски и ирландски заселници. Сред предците на баща ѝ са капитан Кристофър Хъси, крал Робърт I от Шотландия, сър Филип Уентуърт и съпругата му Мери Клифърд, потомка на крал Едуард III на Англия, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар