Есил Дюран с трогателен пост за майка си за 8 март (Певицата не е забравила за тежкото си детство – Подробности)

Гласувайте за статията

Есил Дюран е много близка с майка си, трогна я с пост за празника 8 март

Есил Дюран поздрави майка си за женския празник 8 март. Певицата не иска да си спомня кошмарното детство, но е благодарна на родителката си, че й е дала живот. И макар първите си години да е прекарала в седмична детска градина далеч от мама двете жени сега са си много близки и наваксват пропуснатото в детството.

Снимка: Инстаграм

Тя написа послание до майка си като призна, че жените нямат недостатъци, а имат особености. „ЧЕСТИТ ДЕН НА ЖЕНАТА,ЧЕСТИТ 8 март, МИЛА МАМО!” завършва поста си успешната поп фолк звезда.

Есил Дюран е с биография, която може да послужи за сценарий на филм и много рядко говори за детството. Тя с мъка си спомня за годините когато била малка. Фамилията й била от турски произход  и много бедна. Семейството живеело в хасковски квартал.

На двамата й родители се налагало да се трудят от сутрин до вечер за да вържат двата края. Това наложило момиченцето им да бъде дадено в седмична детска градина. Така майка й щяла да може да работи.

Певицата си признава, че няма никакви спомени от домашен уют и родителка обич. В такова детско заведение повечето от децата са без родители. Водят ги в понеделник и в събота след обяд ги прибират вкъщи.

Така цели пет години бъдещата музикална звезда прекарва повече време извън дома. Заживява вкъщи когато навършва възраст за училище, предават от hotnews.bg.

Днес Есил Дюран е благодарна въпреки мизерията, в която е живяла. Бедността я е изградила като силен характер и успехите й се дължат на самостоятелността, на която майка й я е научила от малка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар