Есил Дюран с тузарска ваканция в Абу Даби след „Черешката на тортата“ (Вижте как се забавлява)

Гласувайте за статията

Есил Дюран си подари луксозна почивка след участието си в „Черешката на тортата“

Есил Дюран се забавлява в екзотичната страна заедно с мъжа си и сина си

Есил Дюран замина на екзотична ваканция в Абу Даби. След участието си в „Черешката на тортата“ певицата реши да си подари малко почивка на слънчево и топло място. И се отправи със сина си и мъжа си към екзотичната дестинация. Като не пропусна да се похвали на феновете колко добре си прекарва.

Настроението й е видимо приповдигнато, а самата певица озаглави това преживяване “Есила… в страната на чудесата”, правейки препратка с популярния детски роман на Луис Карол.

Есил направи съпричастни с това пътуване и своите последователи в Instagram като публикува снимки и кратки клипчета. От тях става ясно, че музикалното семейство истински се забавлява като особено интригуващи са кадрите от Ferrari World.

Есил ДюранВиждаме, че единствено Бобо се е престрашил да пробва влакчето, а веднага след това с Есил правят забавен коментар:

“Здравейте от нас! Ние сме в Абу Даби и се чувстваме превъзходно във Ferrari World. Бобо току-що слезе от едно невероятно, много страшно влакче (Есил). Сърцето ми отдиде в краката и после пак до мозъка се разходи и така няколко пъти. И това е само едно начало. Не знам до къде ще стигнем до края. (Бобо) Адреналинът е Top, Top, Top (Есил)”, говорят един през друг двамата, пише planeta.tv

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар