Есил Дюран събра погледите на плажа с яко тяло (Вижте я в оскъден бански)

Есил Дюран събра погледите на плажа с яко тяло (Вижте я в оскъден бански)
4.5 (90%) 2 votes

Есил Дюран смайва с ослепителни форми, 48 годишната певица е с тяло на богиня

Есил Дюран е на лятна ваканция. Певицата почива със семейството си на море. Но не на някое шумно и тузарско място.  Тя избра спокойната обстановка и красивата природа на Камчия.

Само преди седмици тя навърши 48 години, но слага в джоб по-младите си колежки и моделки с красивото си изваяно тяло. Което демонстрира на плажа в съвсем оскъден бански. С появата си тя спря дъха на плажуващите. Особено на мъжката половина. Които цъкаха с език, възхитени от ослепителната фигура на певицата. Дамите пък тайно й завидяха, че изглежда като момиче. Въпреки, че гони петдесетте.

Есил Дюран бе в компанията на любимия си домашен си любимец, предават от електронното новинарско издание bgdnes.bg.  С който тичаха на воля по морския бряг.

Певицата е една от най-стойностните изпълнителки на българския поп фолк. Тя от години се придържа към правилен  начин на живот. Освен, че се храни здравословно Есил спортува много.  Което няма как да не се отрази на фигурата й. И да отложи остаряването за по-далечен период.

На връх рождьения си ден, който беше на 5 юли Есил Дюран признава, че изпитва удоволствие от работата си. Обича да е заобиколена от красиви и стойностни неща. Тя винаги се е стремяла към естетиката. Затова може би е толкова различна от представата ни за обикновена чалга певица или силиконова фолкаджийка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар