Еркан Петеккая псува пиян журналисти (Всичко за скандала + отговорът на звездата)

Еркан Петеккая псува пиян журналисти (Всичко за скандала + отговорът на звездата)
4 (80%) 2 votes

Еркан Петеккая проговори за скандала с пияните обиди към журналисти

Една от големите звезди на турското кино – Еркан Петеккая проговори за проблемите си алкохола. Преди няколко седмици актьорът се забърка в епичен скандал, след като напсувал турския журналист Ахмет Хакан. Последният споделя, че актьорът има сериозен проблем с чашката, което води до телефонен разговор, превърнал се в страшен скандал. Хакан разказва, че нетрезвият артист му телефонирал, но така и не могъл да общува пълноценно с него заради състоянието му. На репортера обаче му се наложило да изслуша всички обиди и псувни от звездата, който бил видимо неадекватен и не бил въобще на себе си.

В последствие артистът проговори и заяви, че няма да коментира създалият се скандал. Той обаче призна, че е имал проблем с чашката, който все пак решил благополучно.

„Мислите ли, че ако имах сериозни проблеми с алкохола и бях алкохолик, жена ми щеше да ме търпи? Досега милион пъти да ме е напуснала. Имам сериозен проблем с гнева. И с характера. Паля се много лесно, ядосвам се за дреболии и реагирам остро на всяка намеса в личния ми живот“, казва Петеккая в телевизионно интервю. Актьорът каза, че избухва много и това му създава сериозни проблеми, не само в работата, но и в общуването. „Работя над това. Опитвам се да се сдържам. Не мога да си позволя заради моето поведение да страдат още 150 души снимачен екип, затова се опитвам да бъда изряден на снимките“, твърди още той.

Еркан Петекка проговори за проблемите с алкохола сн. You Tube

Еркан Петекка проговори за проблемите с алкохола сн. You Tube

Петеккая все пак признава, че е имал и някакви проблеми с алкохола, но не смята, че са сериозни. „Веднъж се пошегувах, че трябва да забранят цигарите и алкохола в цял свят, а ме изкараха религиозен фанатик. Истината е, че пия колкото всеки друг човек. Жена ми не би ме търпяла иначе. Но в един период пиех повече и когато се усетих, потърсих медицинска помощ, за да спра да пия. И все пак никога не съм стигал до алкохолизъм“, категоричен е той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар