Еркан Петеккая с любовна история като в „Женени от пръв поглед“ (Ето какво призна за брака си)

Еркан Петеккая с любовна история като в „Женени от пръв поглед“ (Ето какво призна за брака си)
3 (60%) 1 vote

Еркан Петеккая от „Твоят мой живот“ с неочаквани признания

Еркан Петеккая може да се похвали, че е изживял приключение като в „Женени от пръв поглед“. Актьорът се запознава с жена си на сватба и само след няколко часа е убеден, че тя е човекът за него. Налага му се обаче да я гони до другия край на Турция, за да й признае любовта си. Приказката им продължава вече 15 години и дори са благословени с един син — Джем.

Историята започва преди около 16 години, когато актьорът е поканен на сватба, през 2003 година. Но не на неговата. И точно там се запознава с жена си Дидем. Джихан от „Твоят мой живот“ хлътва от пръв поглед по чаровното момиче и цяла вечер се опитва да задържи вниманието й.

Но уви, тя си тръгва на следващия ден. Актьорът с разочарование научава, че любимата му живее в друг град, но и това не го спира. Вместо това се надъхва да я открие и я последва там. Двамата прекарват цял ден заедно разхождайки се по улиците на града и разговарят с часове. Еркан е сигурен, че това е жената на живота му и не се колебае. Предлага й брак още на другия ден. Следва скоропостижна сватба, а младоженците се местят в Истанбул. Там са вече 15 години и имат син — Джем Джано, който е на 15 години.

Еркан Петеккая сн. Инстаграм

Еркан Петеккая сн. Инстаграм

Любовта на актьора не се ограничава до тук. Той се заклева да бъде верен на жена си дори пред камерите. По тази причина отказва интимни сцени с всичките си колежки. И въпреки че съпругата му се отнася с разбиране към работата му, актьорът е безкомпромисен към себе си. „Не бих могъл да целуна друга жена. Ще се чувствам все едно изневерявам на съпругата си“, казва артистът, цитират от CNN Turk.Именно заради тази му принципност си навлече спор с Нюргюл Йешилчай. Гюлсерен от „Твоят мой живот“ неведнъж го е критикувала, че заради превземките си е провалил любовната им история в сериала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар