Ергенът Виктор Стоянов удари дъното в долнопробен чалга клип (Вижте как се излага за смешни пари – Видео)

Ергенът Виктор Стоянов удари дъното в долнопробен чалга клип (Вижте как се излага за смешни пари – Видео)
3 (60%) 2 votes

Натрупалият завидна слава ерген на републиката лъсна като статист в долнопробен и нискобюджетен чалга клип, видяхме в kliuki.net

Ергенът Виктор Стоянов или не е успял да осребри голямата си популярност или пък е голям скъперник. Мускулестият мачо, който се превърна в мокър блян за момите от шоуто продължи предишната си кариера да участва  във всевъзможни клипове.

Последното му участие, което е от преди няколко дни е в едноименното парче „Ергенът” на Саша Рико. Което се оценява като истинско падение за него.  Там Виктор се изявява като самия себе си, но по-скоро прилича на статист под звуците на мазен кючек. Докато самата изпълнителка го възхвалява с ужасен текст, който наистина е безумен. Освен всичко това парчето е снимано с малко средства и явно бившият фитнес гуру едва ли се е облажил с много пари. Но все пак нещо е закътал.

Виктор Стоянов като статист играе себе си в безумен чалга клип

Повечето зрители са възмутени и пишат, че са потресени от тези простотии. Недоумяват как е възможно ергенът да се продаде за смешни пари. Те пишат още, че няма да слушат повече това „произведение на изкуството”, което е пародия на песен.

Ами ето затова Викито влезе в ЕРГЕНЪТ за да го канят по клипове. Очаквам и водещ на безсмислено предване да го виканАт да води. Но всяко чудо за три дни. „Нали се хвалеше, че слуша класическа музика”, бъзикат го други.

Вижте падението на ергенът във видеото! 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар