Ергенът Виктор Стоянов: Виктория не трябваше да печели! (Вижте как се кае за решението си)

Ергенът Виктор Стоянов си посипа главата с пепел задето избра Виктория Капитонова за победител в шоуто, видя Kliuki.net.

След края на предаването моделът не крие, че съжалява, задето е дал победата на злобната рускиня. Повод за рязката промяна в мнението му за нея е епизода, в който Виктория залива Алекс с чаша вода и я засипва с грозни обиди и епитети.

ергенът виктор стоянов
Колаж: Гугъл

Стоянов е категоричен, че по време на снимките изобщо не е бил наясно какво точно се е случило. И ако е знаел, още същата вечер е щял да изгони Капитонова. Или най-малкото – нямало е тя да спечели финала. „Със сигурност изборът ми щеше да е друг, ако го знаех това“, сподели Ергенът.

Дори и така обаче победата се оказа пирова за наглата рускиня. Тя не само, че не остана с модела след предаването, ами се оказа и най-мразената личност в цяла България. Заради това тя се покри след финала, измисляйки си трагедия със смърт в семейството.

Според наши източници обаче, в това няма нищо вярно. Просто рускинчето е искало да си спести унижението уж да е спечелила, а Виктор да е с омразната й Алекс.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.