„Ергенът“ Виктор зашлеви публично Виктория Капитонова: Държиш се като кучка! (Всичко за скандала)

„Ергенът“ Виктор зашлеви публично Виктория Капитонова: Държиш се като кучка! (Всичко за скандала)
3.5 (70%) 4 votes

Рускинята бе унижена публично от Виктор по елегантен начин, видяхме в kliuki.net

Виктория Капитонова си получи заслуженото унижение от Виктор Стоянов в снощния епизод. Ергенът покани Алекс на среща, като се обърна на шега към нея с госпожо Стоянова. Това вбеси останалите момичета, но най изревнува рускинята, която никога не пада на гърба си. Каквото й да се случи.

Най-желаният ерген прекара вълнуващи и страстни моменти под дъжда с фаворитката си  Александра. Само, че останалите красавици останаха засегнати от близостта му с психотерапевтката.

След романтичното си преживяване Виктор реши да покани и Капитонова на лична среща. Която взе да споделя, че знае прекалено много лични неща за него. От дума на дума стана въпрос за това как Капитонова е счупила последното сърце на Алекс с широка усмивка и репликата „Вън”. Като ергенът я попита направо: „Защо бе всичко това”.

Рускинята се оправда, че все още всички ревнуват от Александра и тя смята, че той е облъчван от нея с хипнотерапиите и сам не може да разбере защо я харесва.

Виктор елегантно подхлъзна рускинята, която сама призна, че е кучка

Виктор обаче не се съгласи с нея, определи поведението като грубо като й заяви публично: „Твоята реакция когато счупи с усмивка сърцето на Алекс прилича на реакцията на жена, която наричат … кучка”.

Тези думи изобщо не обидиха Виктория. Всичките й мъже до сега са я определяли като кучка. И за нея това нее нищо ново, призна тя пред камерата.

Феновете коментират, че Капитонова, на която вече подигравателно казват „Питонова” е затвърдила имиджа на рускините пред света. Които се славят като нагли, самоуверени и са свикнали да получават всичко веднага и по-лесния начин. Без да дават в замяна нещо … освен, всички се сещате какво.

Вики вбеси още повече почитателите на романтичното шоу като без срам заяви, че да си нагъл е най-краткия път към успех и щастие. Те смятат, че Виктор за първи път е прозрял истинската й същност.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар