Енрике Иглесиас и Анна Курникова показаха порасналите близнаци (Снимки)

Енрике Иглесиас и Анна Курникова показаха порасналите близнаци (Снимки)
3.5 (70%) 4 votes

Енрике Иглесиас и Анна Курникова показаха близнаците

Енрике Иглесиас и Анна Курникова показаха близнаците. Двамата изненадаха всички с нови снимки на порасналите малчугани. Двойката обичайно пази в тайна личния си живот. И рядко показват бебетата, но този път направиха изключение.

Малките близнаци Никълъс и Луси са на 8 месеца и са най-сладките бебенца, които сте виждали. Малките сладури танцуват и се забавляват, като са музикални досущ като родителите си.

Анна и Енрике споделят, че са много щастливи с двете си деца, а вече има намеци, че очакват трето. Повод за подобни спекулации стана снимка на Анна с корем, прегърнала децата, която направо сияе с тях.

Чаровницата почти успя да запази в тайна и бременността и раждането на близнаците. Семейство Иглесиас са заедно вече повече от десет години. Двойката дори сключи неотдавна таен брак. Но снимки от церемонията така и не бяха показани.

Енрике и Анна са една от най-популярните светски двойки, но за разлика от повечето звездни семейства предпочитат да пазят личния си живот в тайна. Певецът толкова рядко говори за семейството си, че почитателките му на моменти забравят, че не е свободен. За съжаление обаче бързо разбират грешката си, когато красавецът спомене любимите си деца и съпруга.

Двамата са просто влюбени в близнаците, които показват при всеки удобен случай. И ако досега пазеха в тайна интимните моменти от личния си живот, сега семейството се хвали с най-различни сантиментални снимки, включително и на танцуващите бебета.

Енрике Иглесиас показа близнаците и Анна сн. Instagram

Енрике Иглесиас показа близнаците и Анна сн. Instagram

Вече се шушука, че Анна е бременна с трети наследник, тъй като двамата с Енрике са просто луди по децата. Дали това е истина, или просто младата майка споделя скъпи спомени от предишната си бременност, може само да се предполага. Междувременно ви предлагаме да се насладите на забавните танци с бебетата на семейство Иглесиас.

Tough audience to entertain 😂🦃

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар