Енджи Касабие се фука с мъж-красавец, че и милионер (Ето защо й завижда Мария – Снимки)

Енджи Касабие се фука с мъж-красавец, че и милионер (Ето защо й завижда Мария – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Енджи Касабие определено има защо да пази красивия си и богат съпруг

Енджи Касабие стана обект на завист от страна на Мария във ВИП Брадър

Енджи Касабие се фука с мъж-красавец. Че и милионер на всичкото отгоре. Красивата диетоложка неслучайно стана обект на завист от страна на Мария още с влизането си в Къщата. Засега обиграната певица не показва директно неприязънта си към Касабие, но погледите й неведнъж я издадоха, забелязаха бдителни зрители.

Още от първите дни в шоуто ливанката показва класа, към която отчаяно се стреми самата Мария. Все пак неслучайно беше омъжена за Християн Гущеров. С надеждата да стане част от истинския хайлайф на България. Е, намеренията й не сполучиха, но пък поне се облажи финансово от развода си, хилят се онлайн зевзеци.

Енджи КасабиеЗа разлика от нея, на Енджи не й се налага да прави компромис със себе си. Нейният съпруг е наследник на милиони. И за разлика от възпълничкия Гущеров, изглежда повече от зашеметяващо. Неслучайно е бил избран за Мистър Ливан за 2015 година.

Двамата с Енджи са като извадени от приказка – красиви, богати и известни. Единственото, което помрачава идилията им е липсата на дете. Диетоложката загуби трагично близнаците, с които беше бременна. Но вместо да обвинява съдбата, хубавицата се обърна още повече към Бог и философски заяви, че всяка загуба в живота се случва с причина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар