Енджи Касабие се омъжи като в приказка от „Хиляда и една нощ“ (Снимки от сватбата)

Енджи Касабие се омъжи като в приказка от „Хиляда и една нощ“ (Снимки от сватбата)
2 (40%) 3 votes

Енджи Касабие вдигна сватба като арабска принцеса, ожени се като в приказка

Енджи Касабие вече стана госпожа. Тя се врече във вярност на избраника си. Който е неин съотечественик. Красивият Рабих ел Зейн е по известен като Мистър Ливан. Той грабна титлата за най-красив мъж на родината си през 2014 г.Енджи Касабие

Влюбените избраха да си кажат „Да“ в столицата на Египет Кайро на пищно сватбено тържество. Което е по арабските традиции. С много песни и танци.

Ослепителната диетоложка на звездите се стъкна в красива бяла рокля като истинска принцеса. Тя бе изработена от бяла дантела специално за красивата булка. Тоалетът на Енджи е доста скъп. Говори се, че семейството на младоженката е платило четирицифрена сума, а със сигурност и повече. Фамилията Касабие може да си позволи такива разходи за щерка си. Тъй като са доста заможни, предават от  lifestyle.bg.

Сватбеното тържество бе в египетски замък. За да се почувства булката в своя най-важен ден като принцеса, която се омъжва за своя принц. Но не насила, а по любов. Обстановката бе изпипана до последния детайл. Точно като в „Хиляда и една нощ“.

Поканените на пищната сватба останаха изненадани и от ястията. С които бяха гостени на тържеството. Според тях на сватбената трапеза е имало и от птиче мляко, както се казва. Изобилствало от всякакви  традиционни вкусотии. Както и различни сладки изкушения. Да споменем и изисканите питиета. Говори се, че храната би задоволила и най-изискания и изтънчен вкус.

Популярната лекарка и съветничка на звездите вече е омъжена жена. Която смята да стане примерна съпруга и майка, въпреки доходоносния си бизнес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар