Енджи Касабие проговори за брака и бебето си: Не съм бременна и не се развеждам!

Гласувайте за статията

Енджи Касабие проговори за бебето си, отрича да е бременна

„Не съм бременна! Още по-малко в седмия месец. Работя непрекъснато, няма как да забременя в момента“. Така Енджи Касабие коментира слуховете, че очаква дете и дори, че е в напреднала бременност.

„Нямам никакво свободно време. Работя по нови хранителни продуктови линии, които ще пусна скоро на пазара, отделно бях ангажирана със звездите на две чуждестранни продукции. Работих и със Силвестър Сталоун, той снимаше тук — в Бистрица и в Бояна — не съм имала и един свободен миг“, казва още диетоложката.

Енджи е категорична, че напрегната й работа е причината да стои далеч от прожекторите, но нито е бременна, нито прави опити за ин витро.

„Да, ходих в такава клиника, но само за изследвания, нищо друго. Нямам проблем да забременея, следи ме най-добрият лекар в България. Надявам се тази година да се случи, дай Боже“, допълва още ливанската красавица, пише HotArena.net.

Тя опроверга и слуховете, че се развежда с мъжа си, като допълни, че двамата са много щастливи заедно. Енджи даде да се разбере, че работата е основната причина, поради която не излиза навън и е неин основен приоритет.

„Не чакам бебе, не съм бременна. С толкова изтощително темпо на работа, каквото поддържам в момента, не е възможно да забременея“, споделя още Енджи Касабие. Диетоложката обаче се надява скоро да има възможност да отдъхне и наистина да си родят с мъжа й деца.

Енджи Касабие отрече за бебето и за развода сн. Инстаграм

Енджи Касабие отрече за бебето и за развода сн. Инстаграм

Припомняме ви, че през 2017 година тя загуби близначки в шестия месец. Двамата с мъжа й бяха в Бейрут, но лекарят там объркал диагнозата й и тя пометна. „Бог ми ги даде, Бог си ги взе! Така е трябвало да стане. Вярвам, че сега отново ще имам шанс да бъда майка“, добавя още чаровната диетоложка на звездите. Тя признава, че след случилото се е малко по-суеверна отпреди и не изключва вероятността някой да й е направил дори магия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар