Енджи Касабие не иска и да чуе за майка си! (Шеф Петров със скандални разкрития)

Енджи Касабие не иска и да чуе за майка си! (Шеф Петров със скандални разкрития)
5 (100%) 1 vote

Шеф Петров успя да забърка Енджи Касабие в интрига и след излизането си!

Енджи Касабие се опитваше да бъде най-сдържана, лишена от емоции и затворена в себе си. Тя сподели най-малко и предимно за това колко е харесвана и желана. А шеф Петров разкри за една останала неизлъчена изповед. В нея красивата ливанка за първи път е проговорила за родителите си. Или по-скоро за един от тях.

Диетоложката е споделяла, че баща й е фармацевт, а майка й – адвокатка. Семейството от Бейрут в България, когато Енджи Касабие е малка. И на дамата им харесва у нас и решават да останат за постоянно. Като дете, красавицата започва да учи български и да се приобщава към тукашната среда. Разбира се, това не става безпроблемно.

Ливанката споделя, че баща й е бил до нея в най-трудните моменти и благодарение на него е това, което е днес. Видимо връзката между него и дъщеря му е много силна и до ден-днешен.Но Енджи Касабие продължава да не отронва и дума за жената, която й е дарила живот!

Това сподели шеф Петров в „На кафе“ след напускането на ВИП Брадър. Въпреки че не обичаше особено ливанката, или поне това показваше, той видимо се е поинтересувал от нещата, които споделя. Кулинарят така и не разкри каква е причината тя да не иска и да спомене името на майка си, пише hotnews.bg.

Енджи Касабие е пълна с тайни

Енджи Касабие е пълна с тайни

Но по думите на Боби Петров става ясно, че родителите на Енджи Касабие се разделени, а тя поддържа връзка само с баща си. Каква точно е причината за раздялата и дали именно дъщеря им е в нейната основа, все още остава загадка!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар