Енджи Касабие крие баща-автомонтьор (Диетоложката се срамува от него, лъже, че е милионер)

Гласувайте за статията

Енджи Касабие се срамува от баща си, обикновен автомонтьор

Енджи Касабие лъже, че баща й е милионер

Енджи Касабие съвсем се оплита в собствените си лъжи. Диетоложката страшно много държи да си изгради имидж на аристократка, от богаташко семейство. А в този образ не се вписва татко-автомонтьор.

Оказва се, че Енджи произхожда от скромно семейство, но упорито представя баща си за милионер. Касабие отдавна се хвали, че татко й е заможен фармацевт, но в момента възрастният човек не се занимава нито с фармация, нито с медицина.

Наша проверка показва, че той от години върти малък бизнес с авточасти, а магазинът му е разположен в централните части на столицата – на ул. „Цар Симеон”. Дейността му наистина е печеливша, но пък няма нищо общо с образа, които се опитва да наложи диетоложката, пише hotarena.net.

Ендйи Касабие„Човекът изкарва добри пари, но не е милионер! Труди се от сутрин до мрак в магазинчето си за авточасти, сменя гуми и масло. Енджи не спира да лъже!”, споделя човек от обкръжението на семейство Касабие.

Ливанката е споделяла, че има силна връзка с баща си и благодарение на него преди години заживяла в България, която днес счита за своя втора родина. Той пристигнал у нас със семейството си по работа, когато тя била само на 5, но впоследствие бизнесът му с авточасти потръгнал и всички остани тук. „Аз се чувствам българка. Тук е моята родина!”, обяснява Енджи.

Оказа се, че е мит и прословутото благосъстояние на красавицата. Тя в действителност е правила сериозни пари от бизнеса си, но от години е почти фалирала. Съквартирантите й във „ВИП Брадър” разкриха, че тя е влязла в шоуто с дрехи, взети под наем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар