Енджи Касабие и Мистър Ливан с бебе ин витро (Спасяват брака си с дете – подробности)

Гласувайте за статията

Енджи Касабие крие нова бременност, диетоложката забременяла пак ин витро след загубата на близнаците

Красивата ливанка Енджи Касабие пак е бременна. Диетоложката на звездите както я наричат у нас заченала ин витро в престижна столична клиника. Докторката, която загуби близнаци през 2017 година отново ще има бебе и в момента е бременна в седмия месец.

Снимка: ХотАрена

Да си припомним, че Енжди, която сключи брак с Мистър Ливан кара преди време проблемна бременност. Тя няколко пъти влиза в болница. Но загуби близначките си в шестия месец заради допусната грешка от гинеколог в Бейрут.

Трагедията за младоженците бе неописуема. Наложило се да извадят бебетата преждевременно за да спасят поне живота на майката. Заради нещастието, което я сполетя диетоложката бе със забрана от лекарите поне една година да не забременява.

След като определения срок изтекъл Касабие веднага потърсила специалисти. И ето, че вече резултатът е на лице. Само, че хубавата ливанка вече се страхува за бременността си. И затова упорито крие наедрелия си корем.

Макар да твърди, че истинската й възраст е 29 години реално тя е на 36 и затова бърза колкото се може по-скоро да роди. Тя също е убедена, че едно бебе ще спаси брака й Рабих Ел Зейн тъй като след принудителния аборт на близнаците отношенията им никак не с ОК и стават все по-обтегнати.

Говори се, че Енджи Касабие не износила близначките заради диетите, които спазва. Тя се хранела оскъдно за да  не качи много на килограми. А това й изиграло лоша шега. Именно ограничението от храна провокирало нещастния случай преди.

Близки до семейството разкриват, че от както разбрала, че отново е бременна хубавата ливанка започнала да се храни нормално само и само да роди здрав наследник, предават от hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар