Енджи Касабие втрещи: Аз съм принцеса, под нивото ми е да се пера (Още признания)

Гласувайте за статията

Всички смятат Енджи Касабие за принцеса, но чак пък толкова!

Красавицата Енджи Касабие си призна, че ВИП Брадър е едно истинско предизвикателство за нея. Но причината да гледа така на риалитито не е изолацията и непрестанното видеонаблюдение. Ливанската диетоложка призна пред Цуни и Джулиана Гани, че баща й е бил твърдо против нейното участие в риалити формата.

А доводът му е бил свързан с факта, че много добре познава щерка си и знае колко е глезена, капризна и мрънкаща. Енджи Касабие също не крие този факт. Тя си признава с ръка на сърцето, че е живее живот на истинска принцеса. А във ВИП Брадър за първи път в живота си се чувства като Пепеляшка. Ливанката подчерта, че се чувства горда от себе си и е успяла сама да се изненада.

А причината е, че в последните две седмици й се налага да извършва някои чисто битови дейности,

които са ежедневие за „обикновените“ жени. Енджи Касабие предизвика доста женска злоба с признанието, че ежедневно й се правят масажи. Също така, всеки ден е на фризьор или той ходи при нея, за да й оправя прическата. И сега за лайфовете тя е с изрядна визия. Но в останалите дни и се налага и сама да се грижи за стайлинга си.

Освен това, диетоложката е свикнала всеки ден да яде в изискани ресторанти. Явно кухнята за нея е някакво доста непознато и непонятно пространство. За чистене и домакинска работа и дума не може да става! Но най-шокиращото е, че Енджи Касабие дори не пере сама дрехите си, а си има човек, който се занимава и с това.

Енджи Касабие е Мис претенция

Енджи Касабие е Мис претенция

А сега, във ВИП Брадър, на нея й се налага да се пропира и този факт видимо не й се нрави. Явно подобни унизителни дейности са доста под нивото на ливанската „Шехерезада“, както обича да я нарича шеф Петров. Но май за едно нещо той ще се окаже прави – Енджи Касабие е свикнала да бъде принцеса и сякаш живее в друг свят…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Енджи Касабие втрещи: Аз съм принцеса, под нивото ми е да се пера (Още признания)”

  1. ti

    сеп. 27. 2017

    ti si mnogo grozni4ka,mili4ka…

    Reply to this comment

Добавете коментар