Емо Чолаков се ожени, година половина след смъртта на жена си (Снимки от семплата церемония)

Вдовецът каза „Да” на новата си половинка на скромна церемония

Емо Чолаков е минал пред олтара само година и половина, след като загуби съпругата си. Бившият синоптик е узаконил връзката си с настоящата си любима. Сватбата с Ивета се случила през лятото. Влюбените се венчали на семпла сватбена церемония в хотел само няколко месеца, след като се запознали.

За втората съпруга на водещия на „Един за друг“ не се знае почти нищо. Освен, че е била във връзка с друг мъж, от който има дъщеря. Ивета взела фамилията на Чолаков, а двете негови дъщери прели добре новата половинка на баща си.

Предишната съпруга на колоритния водещ почина през 2020 г , след тежка битка с рака. Загубата за Емо и децата бе голяма. За да бъде до нея, синоптикът напусна телевизията. След трагедията той изпадна в депресия, но успя да се съвземе покрай работата си в новото романтично предаване „Един за друг”.

Емо пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите и не разкрива къде и как се е срещнал с втората си съпруга. Знае се само, че новото семейство живее заедно с трите си дъщери.

Емо Чолаков с цялото си женско цаество

Голямата е кръстена на него и се казва Ема, тя е 15-годишна тийнейджърка, а малката Дара е на 5. Момичетата се разбирали добре с мащехата си. Семейството заедно с трите дъщери всеки уикенд предприемат заедно пътувания из страната.

Нищо чудно Емо и Ивета да решат да имат и едно общо дете. Чолаков не веднъж е споделял, че мечтата му е да има и син, който да наследи фамилията му, предават от Хотарена, цитирайки „Ретро“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.