Емине Ердоган тъне в невиждан разкош (Вижте в какъв лукс живее първата дама на Турция)

Емине Ердоган тъне в невиждан разкош (Вижте в какъв лукс живее първата дама на Турция)
1 (20%) 1 vote

Емине Ердоган на вид скромна жена има манията да пръска пари, първата дама на Турция не живее като обикновена мюсюлманка

Емине Ердоган засенчва дори Мелания Тръмп по харчове. Първата дама на Турция няма да я видим с тоалети от последните модни колекции на световните дизайнери, но има слабост да пръска парите на съпруга си с лека ръка. Богатството на първия човек в южната ни съседка според сп. „Форбс” се оценява на 185 млн. долара.

Двореца на Ердоган

Приказният дворец, в който живее Емине струва $660 милиона. Той се намира в покрайнините на Анкара и е разположен на цели четири кв. километра. Само за копринените тапети, с които е обзаведен са платени по 2500 долара за една ролка.

За врати и килими на Белия дворец както наричат сарая, в който се шири като султан Реджеп Редоган и съпругата му били пръснати около 50 млн. долара. Да не говорим за мрамора, който бил докаран от Индия. Даже дървета, които са засадени в градината били внесени от Холандия, предават от blitz.bg.

Крепостта на семейната двойка била защитена от всякакви атаки – биологична, ядрена и химична.

60 годишната турска първа дама обича да се показва като спестовна жена. Но пиела чай от местния район Ризе, който струвал по 2 хиляди долара за килограм и то в златна чаша по 350 долара бройката.

Емине Ердоган била страстна почитателка на дизайнерските чанти и скъпите антики. В Брюксел още помнят посещението на турския държавен глава през 2015 година. Докато Ердоган е на среща с лидерите на ЕС бодигардовете на неговата половинка блокирали входа на търговския център докато президентшата си харесва от луксозните дамски чанти на марката Longchamp.

Емине Ердоган пазарува в бутика, бодигард я чака

Свидетели разкрива, че Емине Ердоган била много скромна при посещението си в Гърция. Там си купила обувки само 7 чифт обувки за 850 долара с 15% отстъпка.

Вижте още снимки от разкошния живот на турската първа дама в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар