март 28, 2024

Емили Тротинетката изтрещя тотално: Добре, че родителите ми умряха

https://kliuki.net/kliuki/emili-trotinetkata-iztreshtya-totalno-dobre-che-roditelite-mi-umryaha/167055 Kliuki.net
Емили Тротинетката изтрещя тотално: Добре, че родителите ми умряха

Твърди, че е готова да се впусне в политиката, стига да я поканят
Несъмнено Емили Йорданова, по-известна като Емили Тротинетката, след като хвърча със 120 км./ч по магистралата, придоби огромна известност не само с това, а и с факта, че е родена като момче.

21-годишната плевенчанка е трансджендър – родена е момче, но от малка мечтаела да е момиче. Името й се завъртя покрай годежа й с участника от „Фермата“ Тихомир Рангелов – Мелиса. Двойката се борят за правата на ЛГТБ хората от години. Самата тя е била жертва на ужасно отношение заради желанието й да промени същността си.

Емили Тротинетката живее заедно с Тихомир и твърди, че са най-добрата транслесбийска двойка в страната. След двата инцидента на пътя, Емили възнамерява да замени тротинетката си с мотор, но такъв, който вдига 300 км./ч. Вече е взела решение каква марка да е моторът, но задължително условие е той да е пистов.

Планира да изкара курсове през октомври и още на следващия месец да яхне новата си придобивка. Бърза обаче да уточни, че няма да вдига 300 км навсякъде, а ще спазва знаците и правилата – нещо, на което мнозина не й вярват, предвид безотговорното й поведение на пътя, на което всички станахме свидетели.

Продава тротинетката си заради глобите от КАТ, защото вече й омръзнало да я заплашват. Последния път я предупредили, че ще я задържат за 24 часа ако продължи да кара тротинетката по магистралата. Твърди, че карала тротинетката си по магистралата, защото е твърде мощна и не е подходяща за велоалеите, които според нея нямат добра инфраструктура.

Гневи се, че глобите й са заради това, че не кара тротинетката си по тротоара или велоалеите и допълва, че нейната е точно за път, тъй като минималната й скорост е 50 км./ч. и при по-ниска, става нестабилна.
Твърди, че вече има клиенти за тротинетката, но все още не е избрала на кого да я продаде.

Категорична е, че не иска кола, защото с мотор има повече тръпка и емоции. Твърди, че кара много внимателно и спазва дистанция, но хората си го изкарвали на нея, защото е известна.
Гордее се с това, че Слави Трифонов я поканил в телевизията си и 15-минутно интервю й е взел Иво Сиромахов.
Възнамерява да гласува, защото подкрепя политиката в България и се надява в определен момент да се оправим. Определя ПП, ДБ и ГЕРБ като трите най-либерални партии и според нея именно те най-добре знаят какво да правят. Бърза обаче да допълни, че харесва и ИТН, предвид факта, че именно Слави й даде трибуна наскоро. Подчертава, че е против националистките партии като „Атака“, БНС и „Възраждане“

Припомня, че преди години националистките партии нападнали общностния център на ЛГТБ в София, водени от Боян Расате от БНС.
Категорична е, че тези партии са много опасни и трябва да бъдат забранени в страната ни.

Настоява за промяна на закона за транссексуалните хора в България, тъй като по редица юридически причини имат сериозни проблеми с промяната на пола. Често биват дискриминирани и намирането на работа се превръща в мисия невъзможна. Посочва Атака като най-лошата партия, защото не позволява гейове, лесбийки и транссексуални са сменят пола си и да осиновяват деца, което е разрешено в цяла Европа.

За себе си посочва, че все още е малка, но като порасне би осиновила дете. Категорична е, че мястото на децата не е в домовете, тъй като там често биват тормозени и малтретирани. Вместо това според нея тези деца трябва да бъдат давани на гейовете, лесбийките и транссексуалните.

За родителите си споделя, че са били много лоши и гадни хора, които постоянно й се карали и се държали лошо с нея. Били бедни, давали й по-малко пари и постоянно имало скандали и обиди. Не й позволили да стане момиче, а тя искала това още от малка. Била на 5, когато пожелала да стане жена. С майка й винаги стигали до бой, щом станела дума за сексуалността й. Майка й много мразела хората, които са извън правия път. Била категорично против да си смени пола.

Категорична е, че никак не е хубаво да живееш в семейство, което не те разбира и те обижда ежедневно. Баща й я биел и налагал с юмруци, защото изобщо не приемал мераците й да стане жена. Един път обаче побесняла, хванала нож и го наръгала. Не се чувствала обичана от родителите си, при все, че е едно дете.

Баща й починал от инсулт през 2017 г., а година по-късно майка й издъхнала от рак на белите дробове. Тя обаче признава, че изобщо не съжалява, че родителите й са починали. Била на 16, когато се споминали и се наложило да живее при вуйчо си и вуйна си в продължение на две години. Там обаче ситуацията била още по-зле.

Като най-близки хора посочва Тихомир, с когото живее и още няколко нейни приятелки лесбийки, с които има и любовна афера. Смята, че много хора, почти цяла България я обичат и има много фенове и фенки.

С удоволствие би приела, ако някоя от партиите я покани в листата си. Твърди, че още е бебе в политиката и не разбира нищо, поради тази причина още не се занимава с нея. Ако поканата дойде от ГЕРБ, ПП, ДБ и ИТН, изобщо не би се замислила дори. Смята, че всички партии трябва да станат единни и неделими и да не се критикуват.

Не иска да живее в чужбина заради големия стрес там. Започва работа в голяма верига хранителни магазини и се радва, че всеки ден ще е между хората и ще я поздравяват. Ще работи на каса, където според нея е най-интересно. Заканва се, че скоро ще я видим в някой супермаркет.
Източник: Уикенд