Емилия шашна Слави с деколте до пъпа (Вижте как Дългия плакне очи – Снимки)

Емилия шашна Слави с деколте до пъпа (Вижте как Дългия плакне очи – Снимки)
4.5 (90%) 2 votes

Емилия с деколте до пъпа при Слави Трифонов, певицата накара Дългия да премрежи поглед

Емилия се появи в „Шоуто на Слави” с изящен черен тоалет. Още с влизането си в студиото при Дългия певицата го шашна с голямото си деколте. Тя не остави нищо скрито нито за шоумена нито за зрителите.

Освен, че фолк певицата скоро скъси косата си тя демонстрира и перфектен бюст макар да е майка на две деца. Който бе изваден целия на показ.

Снимки: kliuki.net

Дългия когато я видя загуби ума и дума. Той се шашна от прелестите на Емилия. Веднага започна да я разпитва защо е избрала такъв предизвикателен тоалет. Певицата му отвърна, че стилистите са я посъветвали да се облече така. Но бе категорична, че разголената й визия е одобрена и от съпруга й Жорж Башур. Който бе в пубиката. Дошъл да подкрепи любимата си половинка.

Снимки: kliuki.net

Слави Трифонов се учуди на богатия сирийски бизнесмен, че е толкова широко скроен. Като подчерта, че за разлика от него би ревнувал ако жена му се появи в толкова секси вид.

Снимки: kliuki.net

По време на  цялото интервю Трифонов не успя да откъсне поглед от гърдите на Емилия. Които тя щедро развяваше под носа му.

Той се пошегува с пайнерката, че спокойно може да мери бюста си с този на Катя от Ритон. Тъй като и нея Господ я е дарил с пищна гръд.

На въпрос на Дългия защо изглежда толкова добре Емилия призна, че е срещнала любимия човек и любовта я разкрасява.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар