Емилия тръгна с охрана, Жорж Башур трепери над нея (Пикантни подробности)

Гласувайте за статията

Емилия с охрана по петите, богаташът Жорж Башур я пази с десет гардове

Емилия съвсем е обзета от грандомания. Богатият й съпруг е назначил охрана. Която да я следва по петите. Той трепери над нея както над зениците на очите си.

Снимка: Фейсбук

Сигурността на певицата от Гълъбово както  на цялото й семейство е приоритет за сирийския бизнесмен.

Доказателство, че фолк дивата е охранявана като държавен глава е ситуацията около рождения ден на дъщеричката й Мира. Тържеството по случай празника на двегодишната принцеса било в столичен детски център, адреса, на който бил пазен в тайна. Но приятелката на блондинката Весела Тотева издаде локацията, че гостите ще се посрещат в клуба до столичния мол Сердика.

На 3 октомври 10 гарда отцепили заведението, където щяло да се състои тържеството. Едната половина от охранителите пазели отвън, а другата останали пред входа. Хора не поканени не били допускани вътре. А когато певицата излизала да изпуши цигара навън по един човек от хорара на съпруга й плътно вървял до нея.Това шокирало родители, които направили опит да влезят в детския клуб за да си запазят час и дата за купон на детето.

Те останали с отворена уста когато разбрали, че толкова гардове са струпани на едно място само заради фолк певицата Емилия. До преди това си мислели, че мястото е отцепено заради някоя от знаковите фигури на подземия живот или заради някоя друга високопоставена личност.

Да си припомни, че при подобни крути мерки за сигурност премина и тайната сватба на певицата със сириеца, предават от „Жълтите новини“ на агенция ПИК.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар