Емилия трогна с послание за годишнината на Феди: Липсата е огромна!

Гласувайте за статията

Емилия трогна с тъжни думи за годишнината от смъртта на Феди Башур, певицата неутешима се пита защо се случи

Емилия почете с пост в социалните мрежи годишнината от смъртта на доведения си син. Фолк дивата докосна сърцата на феновете си с думите за Феди Башур. Певицата написа, че липсата му е огромна и тъгата по него не стихва.

Посланието на Емилия в Инстаграм

Тя споделя, че цялата изминала година не е намалила мъката и сълзите по нелепо загиналия син на Жорж Башур. Но фолк звездата се пита защо все пак трябваше да се случи това. И признава, че единствената и утеха е факта, че всички ще отидем един ден там горе. „Дано си на по-хубаво място, прекрасно дете! Почивай в мир, Федка!”, пише Емилия.

Да си припомним, че миналата година точно по абитуриентските балове Феди Башур почина след тежка катастрофа, предават от 24chasa.bg Младежът сам управлявал возилото. В което били Емилия и неговия баща. Те се отърваха с леки наранявания. Докато момчето изпадна в кома и три дена след това издъхна в разцвета на младостта си.

Снимка: Инстаграм

Емилия и Жорж Башур тежко понесоха загубата. Певицата се възстанови и продължи напред като посвети балада на Феди. Тя е майка на две деца от предишна връзка, но се грижи за дъщерята на съпруга си като за собствена.

Феновете на фолк дивата й поднасят съболезнованията си и я успокояват, че след като душата напусне тялото остава да живее. „Моите най-искренни съболезнования, знам какво е да загубиш близък, но знай че винаги е до Вас”, й пише нейна почитателка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар