Емилия с трогателно послание за третия рожден ден на дъщеря си (Вижте милите й думи)

Емилия с трогателно послание за третия рожден ден на дъщеря си (Вижте милите й думи)
2 (40%) 1 vote

Емилия отбеляза третия рожден ден на дъщеря си Мира

Дъщерята на Емилия празнува трeти рожден и майка й не пропусна да честити в социалните мрежи. „На трети октомври преди три години беше понеделник-слънчев и прекрасен ден като днешния.Събудих се и дори не подозирах,че точно на този ден ще се видя с моето второ слънчице.

Предстоеше ми нормален преглед, а всъщност се оказа,че големият ден е дошъл.Бях щастлива същевременно уплашена-вече знаех какво предстои.В 16:42 видях и чух едно прекрасно създание, което знаех, че ще обичам повече от всичко и,че ще се моля всеки ден на Господ да я пази и да я закриля.

Емилия дъщеря

Снимка: ХотНюз

Обичаме те Мира!Ти си ни най-малкото и сладко човече вкъщи.Желаем ти прекрасно детство и тази артистичност и тази прекрасна усмивка да бъдат с теб завинаги!!!Честит трети рожден ден, Слънчице!!!Целуваме те цялото семейство.

Едновременно с пожеланията към Мира, Емилия разкри и коя е любимата й снимка от лятото. На нея обаче днешната рожденичка липсва за сметка да доведената дъщеря на певицата. Мира, както и нейния брат, са деца от връзката на певицата с Коко Динев, който преди броени месеци стана баща отново, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар