Емилия с насинено лице – Коко Динев ли й посегна? (Потрес фото)

Емилия с насинено лице – Коко Динев ли й посегна? (Потрес фото)
5 (100%) 1 vote

Емилия май отново е жертва на тормоза на Коко Динев

Емилия стресна феновете със снимка с разранено лице

Емилия стресна феновете си с насинено лице. Една от любимките на почитателите на чалга бранша публикува снимка точно от преди раздаването на скандалните награди на Планета, на която се вижда, че под лявото й око има огромна синина и рана.

Емилия с насинено око

Емилия с насинено око

И докато първоначално зрителите решиха, че става въпрос само за сценичен грим и видът на певицата е само част от представянето й, на сцената се оказа, че тя е замаскирала нараняванията със солидно количество макаиж.

Което повдига въпросът от какво са раните й. Близки до звездата разкриват шокиращата истина, че тя отново е станала жертва на насилие от страна на половинката си Коко Динев.

Той не за пръв път й посяга, като този път изпълнителката си разбила лицето в ръба на масата след като той я ударил. Което обяснява раничката под лявото й око, видяха от Hotnews.bg.

Най-вероятно това е причината и на самите награди Емилия да е била доста вяла, тъжна и умислена, разкриват колегите и от компанията.

От години се носят слухове, че Коко Динев посяга на половинката си. Като агресията му зачестила особено в последните месеци след като го налегнаха сериозни финансови проблеми. Хитовата му кръчма от близкото минало Кошарите е пред фалит, а казиното му на Кулата, от което идваха основните му доходи, беше принудително затворено.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар